Een onbegrijpelijk kind
Een van m’n nieuwsbrieven heeft heel veel reacties opgeleverd. 
Ik werd geraakt door de persoonlijke inhoud van vele berichten.

In een vorige nieuwsbrief probeerde ik de belangrijkheid over te brengen dat kinderkamers stralingsvrij moeten zijn. 

Wanneer je zwanger bent moet je echt opletten met alle draadloze toestanden dat je het ongeboren kind kunnen beïnvloeden. 
Kleuren, geuren en geluiden kunnen ook heel bepalend kunnen zijn voor kinderen en als ze voor dit gevoelig zijn, dan kun je er 100% vanuit gaan dat ze ook gevoelig zijn voor de elektrische wisselvelden, hoogfrequent straling en natuurlijke straling.

Maar waarom wachten tot je weet tot welke categorie je kind behoort? Zorg gewoon dat je je kind niet extra belast daarmee. Gevoelig of niet. Veel tips kan je halen uit: “Een stralende baby”

Wist je dat extreme gevoeligheid of allergie voor straling veroorzaakt kan worden door jarenlange belasting door straling? 

Denk maar aan de documentaire van een voormalig medewerker van Ericson die alleen nog maar afgelegen kan wonen en niet meer naar een stad kan gaan.

Hieronder zijn een aantal reacties die ik ontving. 
Deze mensen bleken ook gevoelig te zijn.


Hoog Sensitief Persoon

Een HSP – High Sensitive Person of Hoog Sensitief Persoon heeft vaak een lange weg afgelegd waarin hij vooral onbegrip is tegen gekomen. 
En nu nog steeds begrijpen mensen niets van gevoeligheid voor straling.

En dat is behoorlijk waardeloos want de straling neemt alleen maar toe. 
Denk aan alle draadloze- slimme – apparaten. 
Alles dat draadloos communiceert kan een enorm probleem zijn voor de gevoeligen onder ons.


Klachten

Een aantal klachten:
 • Onrustig
 • Vermoeid
 • Prikkelende ogen/huid
 • Warme huid
 • Hoofdpijn
 • Trillen of vibreren van binnenuit
 • Haarpijn
 • Nerveus
 • Concentratiestoornis
 • Jeuk
 • Spierpijn
Dit zijn voorbeelden van wat directe reacties kunnen zijn als je te dicht bij een wifirouter/Decttelefoon/draadloze geluidsbox of andere apparatuur zit die hoogfrequent straling uitzenden.


Maar bijvoorbeeld ook als je de bluetooth van je mobiel aan hebt staan en deze dichtbij of op het lichaam draagt.

Het is niet erg als je een keertje hiermee te maken hebt, maar als je uren doorbrengt in een te hoge stralingsomgeving, dan kun je er flink last van krijgen.


Reacties

Hieronder zijn enkele reacties welke ik met toestemming plaats. 
Anoniem weliswaar omdat het om persoonlijke berichten gaat en aangegeven is dat anoniem de voorkeur heeft.

“Daar lees ik bijna hetzelfde verhaal als dat van mijn ouders! 
Bijna 73 jaar geleden was ik een huilbaby waar ze geen raad mee wisten. 
Het drukte zwaar op hen allebei en uiteindelijk heeft mijn vader een wichelroedeloper laten komen die aardstralen constateerde. 
Mijn wiegje werd naar de andere kant van de slaapkamer geplaatst en de huilbaby werd een tevreden baby. 
Het staat in mijn babyboek dat mijn ouders tot mijn 7e jaar hebben bijgehouden (zoals ik dat voor mijn kinderen en kleinkinderen heb gedaan.) 
Gelukkig waren er toen geen mobieltjes en zendmasten. 
En jij was er niet om het huis te controleren  😊”

“Ik heb u in het verleden wel eens laten weten dat ik 37 jaar pal naast een 380 kV hoogspanningslijn heb gewoond en dat diverse artsen en therapeuten hebben kunnen vaststellen dat ik enorm reageer op straling, magnetische velden en laagfrequent geluid.”

“En omdat ik nu momenteel bezig ben met de voorbereiding van een beroepschrift tegen de Belastingdienst en ik zojuist uw mail kreeg, leek het me wel een goed idee om een alinea uit mijn verweer tegen diezelfde Belastingdienst aan u door te sturen. En wel deze:”
“Volgens mijn huisarts staat mijn sympathische zenuwstelsel continu ‘aan’, ->permanente stress, waardoor het parasympatische zenuwstelsel niet zijn werk kan doen. Hij spreekt er zelfs van dat door de langdurige blootstelling aan straling, magnetische velden en laagfrequent geluid er een vast patroon is ontstaan waarin het autonome zenuwstelsel in terecht is gekomen: een zogenaamd neuraal spoor. En hij zegt daar tevens bij dat het heel moeilijk zal zijn om hier ooit nog uit te komen.”

“Het parasympatische zenuwstelsel wordt onder normale omstandigheden actief in veilige situaties, bijvoorbeeld tijdens het slapen of als je rustig op de bank zit. 
Het lichaam komt tot rust, er is tijd voor herstel. 
Het zorgt voor rust, het stimuleert de spijsverteringsorganen, remt de hartslag en de ademhaling, en verlaagt de bloedsuikerspiegel.”
 
“Op basis van bovenstaand principe kun je heel veel ziektes verklaren, zo ook de suikerziekte van een heel goeie kennis van mij die nog steeds in de buurt van bovenvermelde lijn woont (enkele maanden geleden twee tenen geamputeerd bij hem en enkele weken geleden een been).”
“En ik wil hier nog aan toevoegen dat op 10 november 2020 een artikel in De Limburger stond over laagfrequent geluid met als kop: “Oorzaak bromtoon na vijf jaar ontdekt”. 
Vijf jaar na de eerste signalen is eindelijk de oorzaak ontdekt van een hardnekkige bromtoon in Lanaken, Rekem en Gellik (Limburgse grensgemeenten in België) die overlast hebben gemeld, weten nu eindelijk waar ze aan toe zijn, maar moeten nog even geduld hebben.”

“De industriële bedrijven Silmaco, Celanese en Sappi blijken gedrieën verantwoordelijk voor het produceren van enkele hoorbare laagfrequente geluiden die al in 2015 voor het eerst tot klachten leidden.”

“Dus laagfrequent geluid (LFG) wordt niet alleen door hoogspanningslijnen geproduceerd. 
Omdat LFG een heel groot bereik heeft (> 40 kilometer) door grond en lucht kunnen heel veel mensen hier last van hebben en tal van klachten krijgen omdat ze de noodzakelijke rust missen om hun parasympatische zenuwstelsel zijn werk te laten doen.”


Waar moet je aan denken als je de kinderkamer wil gaan inrichten? In “een stralende baby” staan in vele delen informatie die je zelf kan toepassen in de baby – of kinderkamer. Deze komt binnenkort weer online. 

Wat krijg je bij: “een stralende baby?”
Je krijgt o.a. tips over:
✓ zwangerschap en werk zijn er belangrijke tips. Vooral als je te maken hebt met draadloze verbindingen van computers, laptops e.d.
✓ Adviezen over de inrichting van de babykamer. Welke materialen juist wel en juist niet? Wat voor vloer en wat voor soort bedje?
✓ Tips over verlichting in de babykamer.
✓ Allemaal tips vanuit de woonbiologie.
✓ De positie van het bedje kan belangrijk zijn.
✓ Ventileren in een babykamer.
✓ Je ontvangt tips over als je baby hoog sensitief is. Misschien net als jij?
✓ Waarom ben ik voorzichtig met slimme apparaten? Wat moet je weten hierover en vormen ze een risico voor jou en je baby?
✓ Welke babyfoons raad ik absoluut af?
✓ Je krijgt tips hoe je je baby als deze al wat ouder is veilig met een tablet of mobiel laat spelen.
✓ Allemaal tips om klachten te voorkomen.
 


0 Comments

Leave a Comment