Allergisch voor straling
Zo enorm gevoelig voor allerlei vormen van straling, dat het op een allergie lijkt. 
Zo erg is het met sommige personen.

Hoog sensitief, burn-out, overgevoelig voor bepaald soort straling, het kan allemaal met elkaar te maken hebben.

Hierdoor kunnen zij soms niet eens meer op vakantie gaan. 

Thuis is het veilig, maar de deur uit gaan naar winkelcentra of naar evenementen, een vakantiepark of hotel is niet eens een optie. 

Overal zijn masten, overal is sterke wifi aanwezig en met veel mensen om je heen zijn er ook veel mobiele telefoons die allemaal zenden en ontvangen.

Maar toch is er hoop.
 

“Nooit meer op vakantie.”

Een vrouw waarvan ik de woning via het NRG systeem op afstand corrigeer op straling, ging de woning verbouwen.
Zij is uiterst gevoelig, maar het gaat zo ontzettend goed in vergelijking met de eerste keer toen ik bij haar was voor een woononderzoek.
Over – over gevoelig.
Toen was ze zo enorm overgevoelig voor straling, dat het eigenlijk op een allergie leek.
Voor mijn komst waren er al verschillende andere woonbiologen geweest en deze hadden ook hun metingen gedaan en adviezen uitgebracht.
Kluizenaars
Maar ik zag dat ze vlak bij het moment zat waarop ze op een gegeven moment niet meer naar buiten zou kunnen, niet meer naar winkels, niet meer iemand in haar omgeving zou kunnen verdragen die een mobiel in de tas zou hebben.
Je ziet ze wel, die foto’s van mensen die zich in aluminiumfolie hebben gewikkeld en alle ramen in het huis hebben afgeplakt ermee om zo de straling te verminderen. Er wordt dan lacherig over gedaan. Maar dit waren ook eens mensen die vol in het leven stonden. Een goede baan hadden, veel sociale contacten. Nu zijn het kluizenaars.
Nooit meer op vakantie, nooit meer zomaar ergens naar toe kunnen.
En alleen maar dikke, vette stress door alsmaar straling voelen en bang zijn om ziek te worden.

Erop of eronder.

Dit heb ik vaker gezien en herkende het direct.
Het was een nu – of – nooit – moment. Erop of eronder.
Leven of vluchten. Contact met anderen of kluizenaar worden.
Ik heb toen uitgelegd dat de gevoeligheid altijd zal blijven, maar dat het de bedoeling is, dat de gevoeligheid in de meeste gevallen beheersbaar moet kunnen zijn.
Het is als een soort aan en uit knop die je moet kunnen hanteren.
Wat ik bedoel is: door je gevoeligheid neem je de straling wel waar, maar je hoeft er niet direct onwel door te worden. Het moet mogelijk zijn om toch nog te kunnen functioneren.
Deze mevrouw luisterde naar me en ik zag ineens een vechtlust in de ogen.
Geen slachtofferschap meer, maar vechtlust.
Ze vertrouwde mij dat ik de woning goed zou houden, dat zou mijn taak zijn. Ondertussen zou zij zich met haar gezondheid bezig houden.
Ze is zo veel sterker geworden, en ze gaat inmiddels overal naar toe. En zelfs ook op vakantie.

Verbouwing

Maar nu moest de woning verbouwd worden.
Een verbouwing is al behoorlijk heftig , zeker voor hoog sensitieve personen. Maar dit was ook moeilijk omdat een gedeelte van de ontstoring teniet gedaan moest worden.

NRG systeem

Via het afstandsbehandeling systeem (het NRG systeem) heb ik elke dag de ontstoring aangepast en bijgehouden. Ik kreeg regelmatig nieuwe updates over de verbouwing en op deze manier was het goed te begeleiden.

Trots

Ik ben zo trots op deze mevrouw, ze is nog steeds enorm gevoelig voor straling, maar ze raakt niet meer in paniek, ze voelt dat het er is, weet dat ze daar niet direct ziek door wordt, en dat ze ’s avonds in een ontstoorde slaapkamer slaapt. En dat is het belangrijkste. Ze kan nu gelukkig een normaal leven leiden.

De nacht

De nacht is het belangrijkste omdat je dan het ontvankelijkste bent en omdat je ’s nachts ook hersteld van alles wat je overdag hebt opgedaan. Dit is ook de plek waar je het meest aantal uren achter elkaar in dezelfde houding bent.

Sabotage

Alles wat saboterend werkt moet je uit je slaapkamer verwijderen. Want ook al heb je er nu geen last van, je kan wel iets opbouwen waardoor je er later last van kan krijgen. En dan ben je te laat. Denk hierbij aan alle verleng- en oplaadsnoeren in kinderkamers.
 
Heb je vragen naar aanleiding van deze informatie, stuur me dan even een mailtje. Of vraag vrijblijvend een offerte voor een woononderzoek aan.


Woononderzoek

Een woononderzoek kan veel uitmaken. Daarbij wordt er gekeken naar invloeden van masten in de omgeving, draadloze apparatuur van jouw of jouw buren, en de natuurlijke straling wordt gemeten met een lecher-antenne

Naderhand wordt alles uitvoerig uitgelegd en worden er tips gegeven wat je zelf zou kunnen doen of wat er op een andere manier gedaan moet worden om de energie goed te krijgen.

Met het behandelen van woningen via het NRG systeem, een soort aftands-behandelingssysteem kan er heel veel gedaan worden aan de energie en straling in de woning.0 Comments

Leave a Comment