Terug van vakantie en weer slecht slapen
Ben je net terug van vakantie en slaap je weer slecht?
Voelt het thuis minder goed aan dan op jouw vakantie-adres?
Dit is namelijk wat ik regelmatig krijg te horen van terugkerende vakantiegangers.
Dit is een wake-up call!
 
Als je op vakantie beter slaapt, terwijl je op een minder goed bed slaapt en als je thuis bepaalde klachten had die verdwenen zijn op vakantie, lees dan verder…
 
Ben je weer thuis en lig je ’s nachts weer in je bed naar het plafond te staren, of word je steeds ’s nachts wakker rond een uurtje of 4?
Wanneer je ook nog eens regelmatig ’s nachts eruit moet voor de wc of als je veel transpireert en droomt, dan kan ik je eigenlijk zeker zeggen dat de woning door straling belast wordt en dat het een stuk beter kan.
 

Alarmbellen

Wanneer jouw alarmbellen helemaal af moeten gaan, is wanneer je thuis last hebt van hoofdpijn rugpijn, spier- en gewrichtspijn en deze klachten verdwijnen op vakantie enweer terug komen zodra je weer thuis bent.

Meestal merk je het pas als je weer thuis bent dat de klachten weg waren. 

Jouw woning kan wellicht een stuk beter/gezonder gemaakt worden omdat er kennelijk een aantal elementen zijn die storend werken.
Dat kan bijvoorbeeld straling zijn afkomstig van zendmasten in de buurt of van draadloze apparatuur van buren of natuurlijke straling die sterker is geworden.
Het kan allemaal van invloed zijn.
Nu is het geen tijd meer om zoiets weg te wuiven onder het mom: ik geloof er niet in.

Je hebt een wake-up call gekregen.

Het feit dat je in een paar weken vakantie al verschil merkt, geeft aan dat het lichaam er nu nog op kan reageren, dat er nog niets ernstigs aan de hand is en dat het afstand nemen van de bron een verbetering geeft.
En dat is heel gunstig.
 

Maar wat is de bron?

Dat moet gewoon gemeten worden.0 Comments

Leave a Comment