Iets moois haken voor jezelf was nog
nooit zo gemakkelijk met 
+ 100 patronen ontworpen          +27.000 tevreden klanten          + 2.000 studenten in de Haakacademy

Wat ik het meest waardeer aan de Keep it Simple haakmethode is dat het echt waar maakt wat het belooft. Het is gewoon heel simpel. Wendy heeft een manier gevonden om complexe haaktechnieken te vereenvoudigen, zodat zelfs beginners zoals ik succes kunnen behalen.'




Dit heb ik allemaal voor jou

 

Gratis Patronenbundel

Maak gratis kennis met de keep it simple haakmethode en vraag hier de patronenbundel aan. Je ontvangt de patronen van 6 van mijn mooiste omslagdoeken, inclusief complete beschrijving, diagrammen en video's. 





Basis workshop Haken

Kun jij nog niet haken? Start dan hier met de basis workshop 'Leren haken met Wendy'. In 13 online lessen leer ik je de complete basis van het haken. Hierna kun je al mijn patronen haken. Leer nu de basis van het haken in 1 keer GOED.






VIP Haak membership

DE online plek voor jouw dagelijkse moment voor jezelf. Haken, motivatie voor persoonlijke groei, patronen, haaklessen en contact met gelijkgestemde haaksters in de community en de LIVE zoom meetings.  








Ik had nooit gedacht dat ik in staat zou zijn om zulke prachtige handgemaakte kledingstukken te creĆ«ren, maar dankzij Wendy en haar methode is dat nu werkelijkheid geworden. Ik kan de Keep it Simple haakmethode ten zeerste aanbevelen aan iedereen die graag wil leren haken of zijn/haar vaardigheden wil verbeteren. 

In de media


'The Spring Collection, een boek waar je blij van wordt, met al die leuke dingen die je kunt maken in frisse kleuren. Een boek wat zeker geschikt is voor de beginnende haakster. Duidelijke patronen in geschreven tekst en ook in diagrammen. Wat maij ook zeer aansprak, is dat er verschillende wolsoorten genoemd worden die je kunt gebruiken. Geschikt voor ieders portemonee.'

Filler text. Please replace with your own text.