Je wilt zo graag iedere dag een momentje voor jezelf
 … en haken kan je daar geweldig bij helpen.

Stel je even voor......Lekker op de bank genesteld, een heerlijk kopje thee of koffie, even niets aan je hoofd.  Alleen maar bezig zijn met de volgende steek.
Jezelf verliezen, de tijd vergeten, geen benul hebben van je omgeving.

Herken je dit? 

  • Je bent continu bezig met de zorg voor anderen. Het huishouden, je baan,  je partner voldoende aandacht geven, de buurvrouw die je helpt met het klusje in huis en dan die vriendin die het wat moeilijker heeft.
  • Iedere week neem je je weer voor dat je komend weekend heerlijk gaat ontspannen, haakwerk erbij. Maar als het puntje bij paaltje komt, ben je volop bezig met de zorg voor anderen en verdwijn je zelf op de achtergrond.
  • Heel soms krijg je het voor elkaar om in het weekend alleen maar te haken. Je gaat er helemaal in op. Kopje thee erbij, op de bank, workshop of masterclass aan en hup, aan de slag. Je geniet daar heel erg van en je beseft je telkens weer dat je dat vaker zou moeten doen. Maar uiteindelijk doe je dat niet...
  • Je denkt niet genoeg aan jezelf (en dat weet je maar al te goed). Doordat je zo lief en super zorgzaam bent voor anderen, vergeet je weleens om lief te zijn voor jezelf. Een momentje voor jezelf? Even ontspannen? Dat komt later wel!


  • Je geen tijd meer gaat verspillen met zoeken naar patronen, alles staat klaar!

  • Jouw eigen online haakplek, waar het alleen maar om jou gaat!

  • Direct toegang tot alle haakpatronen en haaktutorials die Wendy uitbrengt!

  • Toegang tot een bomvolle bibliotheek aan haaklessen en motivaties voor een moment voor jezelf

Jij bent een Very Important Person

In 2019 heb ik de Online Haak Academy gelanceerd, een plek waar je online haakworkshops en masterclasses kunt volgen. Inmiddels hebben meer dan 2000 studenten zich hier ingeschreven om hun haaklessen te volgen.Voor veel haaksters was dit echter niet genoeg. Ze zochten naar een plek om gemotiveerd te worden om meer tijd voor zichzelf te nemen. En om niet alleen te groeien in het haken, maar ook persoonlijk te groeien.Daarom heb ik in 2021 het VIPS membership gelanceerd, speciaal voor die haaksters die net dat extra beetje motivatie, begeleiding en contact met gelijkgestemden nodig hebben. En die dit alles graag samen op 1 plek willen vinden, haken en persoonlijke motivatie. Niet meer zoeken en meer tijd om te haken. Een plek waar het even helemaal alleen om jou draait: Dat is het VIP Membership.

Als mindset coach en HSP therapeut weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om dagelijks tijd voor jezelf te nemen, en hoe moeilijk het kan zijn om dit in te passen in een druk leven. Maar vanaf nu help ik je daar iedere dag bij in het membership. Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen.


Wat krijg je allemaal als VIP?
 

Altijd als eerste exclusief

Met toegang tot alle haakpatronen* die beschikbaar zijn in mijn webshop, krijg je niet alleen de creatieve vrijheid die je zoekt, maar ook een heleboel gemak. Dit betekent inclusieve toegang tot de nieuwste patronen die op het punt staan om gelanceerd te worden - een waar haakparadijs! En het beste deel? Alles is overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Met slechts een klik heb je direct toegang tot het gewenste patroon. Geen eindeloos zoeken meer, geen gedoe. Het resultaat? Meer kostbare haakmomenten voor jezelf! 
Let op:  *De toegang omvat al mijn haakpatronen, m.u.v. de patronen die al in mijn boeken zijn opgenomen. Meer tijd voor jezelf

In het dagelijks leven kan het soms een uitdaging  zijn om tijd voor jezelf te vinden. In het membership vind je meer dan 25 video's, PDF's, meditaties en praktische tips die allemaal voor je klaarstaan. Deze zijn ontworpen om je te helpen een gezonde balans te vinden in je leven, om te leren ontspannen en om met meer zelfliefde door het leven te gaan. Het is jouw persoonlijke reis naar innerlijke rust. Of je nu geïnteresseerd bent in meditatie, zelfreflectie, of gewoon behoefte hebt aan een beetje me-time, hier vind je alles wat je nodig hebt om meer tijd voor jezelf te creëren en je welzijn te verbeteren. 


Meer haaklessen

In het haak membership krijg je exclusieve toegang tot alle VIP haakvideo's. In deze uitgebreide lessen duiken we dieper in alle patronen uit mijn boeken en de kooppatronen. Je zult profiteren van extra tips en handigheidjes die je haakwerk naar een hoger niveau tillen. De online bibliotheek staat vol met deze waardevolle lessen, zodat je steeds iets nieuws kunt leren. Er zijn meer dan genoeg video's om urenlang te genieten van kijken en haken! 

 

Meer persoonlijk contact

Elke maand opnieuw ben je van harte in onze gezellige Haakhuiskamer via Zoom. Dit is dé plek waar alle VIPS zoals jij samenkomen, waar we samen de liefde voor het haken delen. In deze live bijeenkomsten hebben we de kans om met elkaar te kletsen over alles wat met haken te maken heeft. Het wordt een heerlijke avond vol gezelligheid, waar we onze passie voor haakwerk met elkaar delen. Je kunt trots jouw haakwerk laten zien en inspiratie opdoen van andere gepassioneerde haaksters. Het is als een warme deken van verbondenheid, maar dan in haakvorm! Extra haakplezier

In de afgelopen twee jaar hebben we binnen Het Membership voor Creatieve Avonturen een geweldige CAL (Crochet A Long) gehad. Het resultaat? Twee prachtige dekens die we samen hebben gehaakt! En het beste nieuws is dat jij als lid als eerste toegang hebt tot de MEGA-patronen van 'The Jane Austen Blanket' en 'The Bronte Sisters Blanket'.
Dit betekent dat je de kans hebt om talloze nieuwe haaksteken te leren en nog meer uren haakplezier te beleven! 

Antwoorden op al je haakvragen

Heb je ooit geworsteld met je haakwerk? Heb je vragen die je graag beantwoord zou willen hebben? Maak je geen zorgen, want in het haakspreekuur krijg je antwoord op al je haakvragen om je te helpen bij al je haakvragen! Het Online Haakspreekuur, gehouden in Zoom, biedt je de gelegenheid om al je prangende vragen te stellen. Of je nu hulp nodig hebt bij haaktechnieken, patrooninterpretaties of gewoon wat inspiratie wilt opdoen voor je volgende project. Samen gaan we ervoor zorgen dat haken een ontspannende en verrijkende ervaring wordt, een moment voor jezelf


Meer haakvideo's

Binnen het Haak Membership hebben we iets speciaals voor jou: rechtstreekse toegang tot meer dan 120 haakvideo's op het YouTube kanaal van Wendy's Home Collection. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan zoeken. Met een simpele klik vind je direct de video die je nodig hebt, en die het antwoord biedt op jouw haakvraag. Nog een extra manier om  jouw haakkennis naar een hoger niveau tillen!


Meer overzicht

Maandelijks stuur ik je een mail met alles wat er nieuw is verschenen in het membership en ook de agenda voor de volgende maand. Alles overzichtelijk bij elkaar, zodat je geen kostbare haaktijd hoeft te verspillen met zoeken. Resultaat: meer haakmomenten voor jezelf!
Meer korting

Ben je lid van Wendy's Home Collection VIPS? 
Dan profiteer je van 10% korting op alles in de webshop + 10% korting op alle workshops en masterclasses in de Online Haak Academy. Zo verdien je gelijk je maandbedrag weer terug.


 


Ria Kramer

Het leek me een grote stap om VIP-lid te worden, ook al gaf je zoveel informatie vooraf en liet je in dat leuke YouTube-filmpje zien wat het membership inhield. Het was lastig om te bedenken wat het persoonlijk voor mij zou betekenen.
Maar uiteindelijk gaf de doorslag dat ik het thuis kon doen. Mijn hobby's, zoals lezen, borduren en haken, zijn niet echt sociale bezigheden waarbij ik mensen ontmoet. Dat bood het membership wel. En wat was het meteen fijn! Ik heb zoveel van je geleerd! De motivatiefilmpjes kwamen precies op het juiste moment voor mij. Ik kreeg er zoveel positieve energie van. Het was een mooie bijdrage in mijn leven. Ik wist niet eens dat je ook een mentaal coach was. En de CAL! Wat een geweldig patroon en wat hebben we een plezier gehad samen.  De YouTube-filmpjes met alle steken zijn geweldig. Je kunt gemakkelijk terugkijken als je even iets niet weet. Je hebt alles bij elkaar. En wat heb ik al veel nieuwe steken geleerd. Echt super. Jouw patronen en kleurencombinaties zijn prachtig. Wendy, ik ben zo blij dat ik lid ben geworden. Bedankt voor de extra uitleg als ik iets niet meteen snap. Momenteel zijn de deuren voor het VIP membership gesloten
Zet jezelf alvast op de VIP-wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn als de deuren weer open gaan. Je krijgt in ieder geval een mooie korting als je op de lijst staat .


Dit vind je nergens anders....
Alles over haken, haakpatronen, projecten, tips en trucs 
EN persoonlijke groei, meditaties, affirmaties en motivatie in 1 compleet pakket! 
Een gouden combinatie met geweldige resultaten, je hoeft niet meer verder te zoeken
 

Mariëtte Mathijssen

"Ik maakte kennis met het VIP-membership en stapte in een warm bad van verbondenheid en waardering. In deze groep heerst een sfeer van oprechte vriendelijkheid, waar negativiteit plaatsmaakt voor ondersteuning en hulp. We leven met elkaar mee en bieden elkaar troost en steun, ondanks dat we elkaar nog nooit 'echt' hebben ontmoet. Maar dat laatste lijkt me fantastisch, om elkaar in het echt te ontmoeten.
Dit is wat het membership voor mij betekent: een persoonlijke ervaring en de warmte van deze prachtige groep. Hier kan ik volledig mezelf zijn. Samen deelnemen aan de CAL heeft dit gevoel alleen maar versterkt. En dit alles is te danken aan jou, Wendy. Jouw mooie, vriendelijke, rustige en open uitstraling, en de manier waarop je vorm hebt gegeven aan deze groep.
En laten we ook de prachtige, duidelijke patronen niet vergeten waarmee we regelmatig worden verrast. En de cursussen, en jouw regelmatige berichten die ons verbonden houden met jou en de groep.